top of page

Verzend- en retourbeleid

Verzending

Verzending van je pakket vindt elke drie maand plaats vanaf je eerste bestelling. Je pakket wordt pas verzonden als je betaling is ontvangen. Wanneer je betaling succesvol is ontvangen wordt het pakket naar je opgestuurd. Je ontvangt dan binnen één tot twee dagen je pakket. Poets+ houdt zich niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen die zich voordoen bij de bezorgdienst.

Verzendkosten

De verzendkosten voor je Poets+ pakket worden betaald door Poets+. Je hoeft dus geen verzendkosten te betalen voor je pakket.

Retourbeleid

Een pakket kan enkel geretourneerd worden wanneer alle producten in het pakket ongeopend zijn. Een retour moet binnen 14 dagen gemeld worden bij Poets+. Dit kan via het volgende mailadres: poetsplus@gmail.com. De retourkosten neemt Poets+ op zich. Als het pakket ontvangen is en er aan de eerder genoemde eisen is voldaan, zal het betaalde bedrag voor het pakket (één maand) worden terugbetaald. Mocht er niet aan de eisen zijn voldaan, dan zal het pakket niet terug naar de klant worden gestuurd, tenzij de klant deze kosten zelf op zich neemt.

Poets+ stelt je pakket nauwkeurig samen. Mocht het echter voorkomen dat er wat mis is met je pakket, neem dan contact met ons op via: poetsplus@gmail.com. We zullen dan samen kijken wat we aan het probleem kunnen doen. Mocht het probleem niet op afstand op te lossen zijn, dan kan het pakket geretourneerd worden en gelden de eerder genoemde regels.

Contactgegevens

Je kan altijd bij ons terecht met je vragen of opmerkingen. Dit kan je doen via het volgende emailadres: poetsplus@gmail.com. Ook kan je met ons chatten via de website of het contactformulier invullen.

bottom of page